Om Kennel Cockerright og Kennel All Forces

Kennel Cockerright og Kennel All Forces er et stueopdræt af flerfarvede engelske Cocker Spaniels.
Vi fik vores første engelske cocker spaniel – Count On Me Vit – Ziggi, fra Kennel Count On Me i 1995. Fem år efter i år 2000, købte vi Count On Me Gio Sammy – Wolfie. I 2004 kom der en ny hanhund ind i huset. Det var Schummi – Allert’s Woodcock, efterfulgt af vores første hunhund fra 2006; Millie – Allert’s Zsa Zsa Gabor fra Kennel Allert’s i Sverige.
Det var starten på vores hundeeventyr med engelske cocker spaniels.

Engelsk Cocker Spaniel
Cocker spaniel

Avlsarbejde

En engelsk cocker spaniel fra vores kennel og opdræt skal være en alsidig hund. Den skal være frisk og glad og følge dig overalt med viftende hale. De skal efterkomme racestandarden og være smukke at kigge på. Vores hunde er sociale og aktive deltagere i hverdagen. Hvalpene bliver opdrættet i vores stue og lærer fra starten, hvad det betyder at være en sød familiehund.
Vi bestræber os på at opdrætte hunde med et godt sind og temperament, samt at den fysiske sundhed er i top. I vores avlsarbejde overholder vi Dansk Kennel Klubs og Spanielklubbens avlsrestriktioner og anbefalinger. På købhund.dk, sidder der tre hunde, måske kan du genkende dem? Det er nemlig vores Ziggi, Wolfie og Schummi, som repræsenterer racen for Dansk Kennel Klub.

Engelsk Cocker Spaniel

Klip og Trim

En smuk cocker spaniel bliver endnu smukkere, hvis den er trimmet korrekt, derfor tilbyder vi klipning og trimning i vores egen salon.
Her kan du få en kop kaffe og en god snak, mens din hund bliver flot og fin, efter dine ønsker og behov, så det passer ind i din hverdag.
Læs mere om hvad vi kan hjælpe dig og din hund med i forhold til adfærd og sundhed på www.klipogtrim.dk

Engelsk Cocker Spaniel

Hvalpe- og hundetræning

Når du køber hund hos os, kommer du til hvalpe- og hundetræning. Vi afholder introduktion, hvor du får grundig vejledning og demonstration i hvordan du får det bedste samarbejde og forhold til dit nye familiemedlem.
Under træningen benytter vi også af positiv forstærkning, dvs. vi bruger en “klikker”. Klikkeren bruges som positiv motivation til at forstærke den ønskede adfærd. Gennem forskellige øvelser, oparbejder du en rigtig god kontakt til din hund og lærer hvordan du håndterer din hund i forskellige situationer – og så er det samtidig sjovt og hyggeligt.

hundetræning hvalpetræning
Engelsk Cocker Spaniel

Med det siger vi velkommen til
Kennel Cockerright og Kennel All Forces